HealingArt als ondersteuning bij examens studenten Business Universiteit Nyenrode

Schilderijen bij mondelinge tentamens in Plesman

In enkele kamers van het Plesman Paviljoen, waar studenten in de Master Accountancy hun mondelinge tentamens afleggen, zijn tot de zomer schilderijen te zien van Willeke Hendrikx.  Zij noemt haar werk helende kunst. Deze schilderijen kunnen een gevoel van rust en bezinning of juist energie oproepen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van hun kleur en vorm.

Op uitnodiging en met medewerking van Paul de Blot, inmiddels emeritus hoogleraar Business Spiritualiteit aan Nyenrode, schreef Willeke Hendrikx in 2008 het artikel “De invloed van kunst op de cultuur van een organisatie” in Business Spiritualiteit Magazine. Dit artikel en andere informatie over haar werk is te vinden via www.healingart.nl.

Voor meer informatie zie nyenrode.nl.

 

6 7 8 9 1 2 3 4 5

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.