Loting Awakening of the Hearth

25 jaar jubileum HEALINGART. Met veel liefde laat ik jullie mee feesten.

Je hebt  gratis kans kunnen maken op mijn allernieuwste olieverf schilderij.
Titel AWAKENING OF THE HAERT. OLIEVERF OP DOEK 80X60
Deze nieuwe tijds engel komt rechtstreeks uit het kosmisch galactische hart gevlogen.
( klik op de afbeelding voor een vergroting )

Awakening of the Heart 2017 foto Louis

Je mocht een cijfer kiezen tussen 1 en 25. En stuurde dit door naar info@healingart.nl
Je kon  inschrijven van af 25 MAART tot 25 APRIL 2017.

121 Mensen hebben ingeschreven om mee te doen met de loting.
De engel heeft 121 harten mogen raken. Tijdens de periode van inschrijving stroomde er zo veel liefde en helende energie onder en tussen de deelnemers. Heel bijzonder om dit te mogen voelen. Iedereen heeft al zonder dit te weten een liefdevolle healing gehad van de engel.

Mijn vriendin Ineke had het  cijfer 23 doorgekregen.  Er hadden 7 mensen dit nummer geraden. Die namen heb ik op kleine papiertjes geschreven, opgevouwen en heb die  in een doosje gedaan. Mijn kleindochter Nina, heeft met haar oogjes dicht heel deftig een papiertje er uit gegrabbeld. Pip was met vakantie en Nina heeft de honneurs goed waargenomen. Patousch Kussy uit Doetinchem heeft het schilderij gewonnen. Ze was zo verrast. Ze had nooit verwacht het schilderij te mogen winnen. Ze is er heel gelukkig mee.

Verschillende mensen deelden met mij hun moeilijke periode waar ze in vertoefden. Die heb ik een klein schilderijtje gestuurd. Als troost. Waar ze heel blij mee waren. In totaal heb ik 15 mensen hiermee mogen verblijden.

Iedereen die meegedaan heeft had ik het schilderij gegund. Maar wat je wel kunt doen. Bovenstaande foto van de engel uitprinten. Dan heb je de mooie energie ook in huis. Deze nieuwetijds-engel is zeer krachtig. Ik zal deze foto een tijd hier laten staan dan heb je alle gelegenheid om het uit te printen.

Als troost ook voor iedereen heb ik een flink aantal schilderijen zeer klein geprijsd. Klik op mijn site boven in de balk op het  icoon SCHILDERIJEN,   op JUBILEUM ALBUM. Waar verborgen pareltjes op je liggen te wachten.Wie weet is er wel iets voor je bij waar je blij van wordt. Ik gun het je.

Veel dank aan PARAVISIE, In het magazine van afgelopen maand april is een prachtig open interview  over mij en mijn werk geschreven door Arthur Schroer,
UITLEG SCHILDERIJ.
Wat is nieuwetijdsenergie? .Een bewustzijnstransformatie om meer vanuit ons hart en intuïtie te gaan leven.
In dit Aquarius tijdperk komt er vanuit de Bron via het Kosmische Galactische Hart (het melkwegstelsel) een zeer krachtige lichtenergie.( nieuwe tijds energie) binnenstromen op aarde. Wat alles en iedereen op aarde in het licht zet. Daardoor komt alles wat nog verborgen is in de wereld en ook in ons zelf naar buiten. om geheeld te worden. Vandaar dat er momenteel zoveel in beweging is op aarde . De aarde en de hele mensheid is aan het transformeren naar een nieuwe tijd. Aquariustijdperk. Een tijd van harmonie, liefde, verbinding, verdraagzaamheid, saamhorigheid, samen delen, zachtheid, mildheid enzv. Je zou kunnen zeggen meer vrouwelijke energie om in de harten van de man en van de vrouw te stabiliseren.
Zodat wij allemaal mettertijd meer vanuit ons hart  met elkaar om kunnen gaan.
De ENGEL AWAKENING OF THE HEART KOMT ONS HIERBIJ HELPEN
Ik zag haar  in mijn geestesoog met gekreukelde transparante vleugeltjes
te voorschijn komen. Zo nieuw is deze engel. Het was heerlijk om haar te mogen schilderen. Ze heeft al veel goed werk verricht. Haar prachtige lichtenergie blijft altijd doorstromen op aarde.
In alle liefde en licht, Willeke Hendrikx . Tot een volgende keer.

Heb je nog vragen info@healingart.nl

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.